Katlanır Temper Oda Camlama Sistemleri

Cam Balkon; İstenildiğinde balkonunuzu tamamen kapatabilmenizi, istenildiğinde ise tamamen açabilmenizi sağlayan bir balkon kapatma sistemidir. Camlar sabit olmayıp sağa sola serbestçe hareket edebildiğinden istenildiğinde balkonun istenilen kısmı açılabilmektedir.

 

Sistem :  Çok amaçlı kullanım için tasarlanmış bir sistemdir. Mekanizmalardaki hareketli yapı sayesinde kullanımı kolaydır. Tam olarak kapatılıp açılabileceği gibi cam panellerin bir ya da birkaçını pencere gibi açıp havalandırma amaçlı kullanabilme imkanı da sağlar. Sistemin yapısı alüminyum taşıyıcı çerçeve, hareketli kanatlar, yönlendiricili aparatlar, temperli cam, yalıtım dolgu malzemeleri ve fitillerden oluşmaktadır. Manzara ve görüntüde hiç bir kayıp oluşturmaz. Manzaranız tablo görünümüne bürünür. Dışarıdan bakıldığında da binaların yapısında bir değişiklik ve bozulma olmamaktadır. Bu nedenle göze hoş görünmeyen yapısal kirlilikler oluşmaz.

 

Katlanır Cam Balkon Sistemi: Sistemi tamamen açtığınızda balkonunuzu hiç bir bağlantı ve ek yapılmamışçasına kullanma özgürlüğü sunduğu gibi, tam olarak kapatıldığında ise ısı, rüzgar, ses, toz vb. dış etkenleri önemli derecede engelleyerek yalıtım sağlamaktadır

 

Sistemimiz, hayatımızın büyük bölümünün geçtiği evlerin daha işlevsel kullanılması için düşünülmüştür. Aslında evimizin parçası olan balkonlarımızın sadece yazın kullanılan alanlar olması rahatsız edicidir. Cam balkon kapama sistemimiz sayesinde; binamızın dış görünüşü güzelleşmekte, balkonlarımız atıl kalmaktan kurtulmakta, evimiz soğuk ve sıcağa karşı tampon özelliği kazanmakta ve özellikle küçük çocuklarımızın emniyeti sağlanmaktadır.

Haberler

Her bütçeye uygun ödeme imkanlarıyla evinizi baştan yaratıyoruz..
Anahtar teslim komple daire tadilatlarınız için bizi deneyin !
Döviz Kuru
ISTANBUL